Børneliv
Gode rammer for ungerne
Er det gode rammer for ungerne der står højt på ønskelisten? Så er Gødvad Enge svaret.
I Gødvad Enge får du nemlig alt det, der tilsammen skaber det gode børneliv: nærhed til naturen, skoler og daginstitutioner i cykelafstand, oplyste stisystemer, lækre fællesarealer med plads til tumlen og masser af legekammerater.

Så drømmer du om børn i gummistøvler med røde kinder og vindblæst hår, fiskenet over skulderen og en flok legekammerater i hælene, er du havnet det helt rigtige sted. Læs mere om alle mulighederne for at leve det gode liv med børn i Gødvad Enge lige her.
De bedste rammer for ungerne
Når vores børn har det godt, har vi det som forældre også godt. Og i Gødvad Enge får dine børn det rigtigt godt. Der bor allerede masser af nye legekammerater i området, og flere flytter ind, så der bliver mange at udforske naturen og de store fællesarealer sammen med.

Og der bliver nok at udforske og give sig til. I Gødvad Enge kan ungerne fx tage på en rask frøjagt, plukke vilde bær, øve sig på at cykle på områdets trafiksikre grusstier eller folde små papirskibe, som de kan sejle med i havens vandkasse eller i en af de mange regnvandssøer.

Gødvad Enge giver dejligt trætte børn, der efter lange dage med masser af frisk luft og spændende naturoplevelser falder i søvn, så snart de lægger hovedet på puden. Og hvem drømmer ikke om det?

 

 

Et trygt børneliv
Gødvad Enge varsler ikke kun et godt børneliv – men også et trygt børneliv. Som forælder i Gødvad Enge behøver du ikke bekymre dig om billister, der kommer susende i høj fart uden blik for børn, der leger på fællesarealerne udenfor husene. For i Hvidkløver er vejene indrettet, så bilerne kører langsomt og ad snoede veje for at nå parkeringspladserne.
Se det her

Du kan trygt lade dine børn kaste med frisbee på områdets små grusstier og lade dem hoppe på cyklen i skole. De oplyste cykelstier og de mange snoede grusstier gør Gødvad Enge til et trygt sted at færdes – selv for de små.
Oversigt over stier
Find de fede steder for børn
Som barn i Gødvad Enge behøver man aldrig kede sig. Der er nok at tage sig til. Her på kortet har vi samlet alle de vigtigste steder for børn og børnefamilier i og omkring Gødvad Enge.
Fællesarealer med plads til alle
Plads er der nok af på Gødvad Enges fællesarealer. Og det er her du og dine naboer kan gøre ungernes drømme til virkelighed.

Så hvad drømmer dine børn om? Jord under neglene og et lille stykke køkkenhave, de selv kan passe og pleje? Så kan det være, at I skal gå sammen med naboerne og deres børn og lave en fælles nyttehave, hvor I sammen kan dyrke alt fra kartofler til tomater. Måske I tilmed har mod på at bygge et udendørs køkken, så I kan tilberede grøntsagerne i det fri og lære ungerne om ”fra jord til bord”-princippet?

I Gødvad Enge er regnvand ikke bare regnvand. Det er noget man kan lege med! Børn elsker vand, så hvad med at bygge en vandlegeplads, hvor ungerne kan plaske og sprøjte med vand lige så tosset, de vil. Eller måske vil I anlægge en frugtplantage med æble-, pære- og blommetræer, som børnene kan vande med overskydende regnvand.

Har du fået lyst til at fatte hammeren og bygge udekøkkenet, eller har du fået en helt anden ide, som du brænder for at realisere?

Så læs mere her

 

Inspiration til et godt børneliv